Автор: Елена Кондратиева – Салгеро, Всяка практична идеология, за целите на

...
Автор: Елена Кондратиева – Салгеро, Всяка практична идеология, за целите на
Коментари Харесай

Човек за човека е компост

Автор: Елена Кондратиева – Салгеро, 
Всяка практична идеология, за задачите на индустриалните си потребности, е подготвена на моменти да не помни, че индивидът е произтекъл от маймуната и да предложи своя артикул през древен препратки. В рамките на въвеждането на „ новия ред “, сега американската погребална компания „ Return Home ” ( " Завърни се вкъщи " ) прави тъкмо това, образно доказвайки изначалната справедливост на майстора на ковчези Безенчук, че конкурентата му „ Нимфа “ не може да задоволи клиента, тъй като пестят материала, а пък „ ковчегът какъв брой дървен материал единствено желае... “ (Цитираните имена и реплики са от романа „ Дванадесетте стола “ на Илф и Петров – б.пр.)

Погребалната компания, призоваваща човечеството да се върне там, откъдето е пристигнало, в действителност с един размах открива нова ера в историята и разсича гордиев възел с философско-религиозни свойства. На човечеството се предлага да се върне вкъщи не в безенчуков ковчег с ресни и сатен, а в особено оборудвани контейнери, под формата на компост. По този метод се удостоверява библейската истина за сътворението на първия човек от глина, прахуляк и ненадейно ентусиазъм.
Фирмата е основала незабравим способ за преправяне на човешките остатъци и го е нарекла с приказното название „ Terramation ”. Същността на метода към този момент към момента ужасява непросветената аудитория, в случай че махнем евфемизма и използваме необработени политкоректно термини: компанията трансформира човешките трупове в компост и предлага получената субстанция по-късно да се употребява по предопределение.
Самият способ с приказно име „ се разлага “ на три стадия (моля хората със слаби нерви да се отдръпват, а съзнателните да се замислят и оценят):

Тялото на вашия непосредствен се поставя в нееднократен (!!!) открит резервоар, с ваничка (като за домашни любимци), цялостен с люцерна, плява и дървесни стружки, с цел да разреши на нужните микроби гладко да се роят и да си правят нужните дела;
Месец по-късно полученият „ резултат “ се смила в специфична костодробилка (поемайте и търпете) и се получава, по определението на изобретателите, „ кубически метър богата на хранителни субстанции почва “ (това е цитат), която се оставя за мариноване за още един месец;
След приключване на този период, полученият „ компост “ (и това е цитат) го връщат на фамилията, което може да употребява субстанцията от своя непосредствен „ като тор “ (пак цитат).
Можете да наторите с обичания си вуйчо Ваньо вишневата си градина, или фамилната антоновка, а след това с трогване да си спомняте отишлия си, ядейки плодовете. А можете, без да ядете плодове, да продадете компоста на на някой комшия, на който му би трябвало тор. Пред вас се откриват маса благоприятни условия: по едно и също време да успокоите света, малтретиран от войнстваща екология, и да се отървете от досадната нужда да се грижите за гробно място, ненужно заемащо земно пространство и безсъвестно погубило почтена дървесина за напълно непотребен ковчег. С ресни и сатен. Бива ли такива работи, приятели? Това напряко си е непознато на екологичното схващане буржоазно излишество.
Както всички останали авангардни технологии в конкуренцията за духовно въоръжаване, това удивително (и предстоящо!) начинание идва при нас непосредствено от западния „ хегемон “. Обърнете внимание също по този начин, че то не се популяризира и насажда от безспорната изведнъж, а е премислено системно и задоволително от дълго време.
Първопроходец в легализирането на „ човешкия компост “ е щата Вашингтон, още през 2019 година, когато компанията „ Recompose ” предлага своите услуги за производството на този напредничав съставен елемент, а девизът на въпросната компания е неповторимия със своята искреност девиз „ Почва при почвата! Екологични ритуални услуги. “ Година по-късно след Вашингтон последваха и щатите Орегон и Колорадо, а след още една година – Калифорния и Върмонт. Новата 2023 година се ознаменува с присъединението и на щата Ню Йорк към „ екологичната гибел “, а това без подозрение значи, че и останалите ще се причислят навреме.
Стремително догонващата американския модернист Европа бележи своите усппехи към този момент единствено със заливане със чорба на живописни шедьоври по музеите, с лепене на задници по тротоарите и пътните платна, както и с апели за понижаване на буржоазната нужда от топлене и миене, заран и вечер.
Във Франция първите опити да се прокара освежаваща промяна на остарелия обред на погребението датират от 2016 година, когато една дама-сенатор опита да прокара еконачинанието за самокомпостиращи се остатъци, само че претърпя крах. В 2021 година на помощ ѝ се притече депутатка от центристката партия „ Modem ”, предлагайки съответна корекция в законодателството. Усилията на депутатката също не се увенчаха с триумф, по тази причина пък послужиха на делото за основаване на „ борбените “ организации „ Hummus Sapiens “ (Хумус Сапиенс) и „ Humusation France “ (букв. „ Компостизация Франция “). Коментирането на същността на тези названия единствено би развалило празника на всички ни, по тази причина просто знайте, че и двете асоциации сега интензивно се борят за прокарването на гореспоменатите прогресивни екологични хрумвания, на равна бойна нога с евтаназията.
Ако към това прибавим и настоятелната пространна журналистика за „ трансформиране на публичното схващане в сходство с екологическия апел на планетата “ и „ преразглеждане на обреда на погребението в подтекста на почитание към околната среда “, става кристално явно, че на тази планета от известно време настоятелно се предлага почитание извънредно към „ околната среда “ и към никой различен.
Цялата климатично правилна измама се сервира щедро завършена с числа: през 2020 година във Франция са били кремирани 270 хиляди души, което е 40% от всички умряли, а в случай че тук прибавим и страшния факт, че карбоновият отпечатък от заравяне надвишава кремацията с 3.6 пъти, излиза наяве и за най-наивните, че е напълно неприемливо по този начин безобразно да се мърси планетата, когато има опция умерено да се легне в контейнера, да се мине през костодробилката и почтено да се стане на компост, в името на бъдещите градини на Марс, без да се заема на земята и един непотребен метър, който вашата оредяваща с годините рода да оросява с безполезни сълзи.
Изследване на парижки център за ритуални услуги още през октомври 2017 година открива, че построяването на една фамилна гробница и издигането на един надгробен монумент са еквивалентни по карбонов отпечатък на цели пет кремации – пет, на Карли, Клари и впрочем заровени!
При такива скандално неприемливи условия евроеколозите просто са длъжни да се намесят и да прекомпостират мозъците и традициите на жителите в интензивен режим, до момента в който планетата не се е „ задушила “ дефинитивно.
Белгийският инженер Франсис Бюсини предлага некрасиво-баналния развой на разлагането да се преименува в „ хумусизация “ (humusation) и покойниците да се погребват в био-разградими гробове: просто слагаме тялото върху пласт трева и шума с дебелина 20 см, закопаваме на 2 м дълбочина и даваме опция на покойника самичък да се „ разсее “ в почвата, за интервал от над 12 месеца. После, с част от полученото засаждаме дърво, в памет на умрелия, а с останалото наторяваме там, където не доближава тор.
Просто и сърдечно. И не споменавайте за стюардесата! (алюзия за сериала " Стюардесата " бел. ред.) Не говорете и за Полето на чудесата в фамозната страна, където Буратино в никакъв случай не е гонил теленцата си... (в Полето на чудесата, в Страната на глупците, Буратино заравя в земята пари с вярата да израсте дърво с листа - жълтици бел. ред.)
Изобщо като цяло, дори при плитък преглед на последните събития и нововъведения, се основава все по-твърдо, неизличимо усещане, че човешката популация пречи на всички на планетата към този момент дотам, че става незабавно и належащо да се изтрие от лицето на земята, чак до най-скромните нейните остатъци. Защото, в случай че още не сте разбрали, какво е ария, без акордеон, какво е памет, без гробове?
Ако наложителната „ обществена отдалеченост “ от метър и половина се е оказала незадоволителна да отучи безполезното човечество от пагубния табиет да обменя микроби и мисли, замърсявайки всичко в близост, може пък анулацията на паметта, към този момент след второто потомство, да помогне да спрем да се хващаме за гробовете на околните си като за сламка, и да се влезем в бездушния нов свят, с нвговите нови правила, където най-накрая да станем щастливи в цялостна безпаметност, без да жалим за нищо, без да имаме нищо. Освен съзнанието за изпълнен пред планетата дълг, който за планетата е това, което е масажът за протезата...
Едно може да се каже с убеденост – суровите идеолози на ширещия се несдържан атеизъм не схванаха по какъв начин сами се разкриха и издадоха, признавайки, първо, че в края на краищата не са произлези от маймуните. И второ, че в края на краищата, не е за положително. Но това към този момент не го признаха те, предсказа им го умният и несвоевременно пропуснат класик:
„ Ти стана княз, излезе от калта,
Но във княз трансформирал се в този момент,
Не забравяй, че ще паднеш в нея отново по този начин,
Че не са безконечни князете, само че е безконечна калта... “
(Омар Хаям)
Тук е точното време да вдигнем тост – никакво разлагане да не засегне светлата памет на умрелите, с цел да позволим на бъдещите генерации да почитат освен гробовете на предците си, само че и самите себе си. А за планетата не се безпокойте. Планетата има и земя, и тиня задоволително за всички ни.
 
Източник: 
 
 
 
 
15 Яну 2023309414 Яну 2023119013 Яну 2023132513 Яну 2023358611 Яну 2023471610 Яну 2023941Коментарисъвет14 Яну 2023 17:38ч.
Нека първо " загрижените " за околната среда да унищожат едрия бизнес, самолетите (дори частните Чесни) и корабите, тогава ние " непотребните " ще се съобразим с техните психопатски претенции. Танто за кукуриго, другояче е незаслужено.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Назад в пред-каменната епоха14 Яну 2023 17:54ч.
Важен жалон по пътя на еволюцията на индивида е образуването на погребални обичаи. Хората стартират да схващат неща, които ни вълнуват и през днешния ден около гибелта на близки и родственици. Да престанем да погребваме околните си според вековните ни обичаи значи да създадем огромна крачка обратно към маймуните. Колко типично за разлагащия се Запад. Изобщо не съм сюрпризиран. Умираща пишман-цивилизация друго не може и да роди.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Следващата стъпка е човекоядството15 Яну 2023 11:11ч.
Един ден либералите ще ни предложат да изяждаме майките си сурови (заради въглеродния отпечатък) в деня на пенсионирането им. Така ще изградим съвършено общество без обществени разноски и оптимални дивиденти... Такава органична гадност от всичко демократично съм набрал, че...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати нЕма ужасно!14 Яну 2023 17:58ч.
Тези с компоста са обратно, по този начин и по този начин сме тръгнали към светлото бъдеще, по този начин добре разказано в " Soylent green ", ето тези са напред с материала: https://humanmeatproject.com/ Сайтът е язвителен, само че като виждаме напредъка с евтан... ъъъ, " грижата до края на живота " в Канада, не е чудно скоро и до такава степен да стигнем.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати В Канада също откриха тяхно решение на казуса посредством тъй наречените assisted suicide!14 Яну 2023 18:59ч.
с големия брой бейбибумъри, които се пенсионираха наскоро и са изцяло безполезни " eaters " - оказват помощ на всеки да се самоубие в лечебните заведения им, изцяло цивилизовано. Всеки има право на почтена и красива гибел! Напоследък липсват обезболяващи, само че по тази причина пък се леят реклами на " какъв брой прелестно е отвъд "... Найссссс, а? Такива изобретателни решения се пръкват, като локдаун-ваха църквите си за 5-6 месеца и няма тласъци да се чете Библията...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЗИП14 Яну 2023 19:52ч.
Еленке, що не си видиш първо фашистката кочина в която живееш.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати?????14 Яну 2023 20:03ч.
Скрий се бе менте.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Охи14 Яну 2023 21:14ч.
Айде ЗИП-чо,земай хапченцето и да нанкаш към този момент,че стана късно и ще вземат да дойдат чичковците с белите дрешки и усмирителната риза...Утре отново...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати коректор14 Яну 2023 22:59ч.
Тя живее в Париж. Това ли наричате " кочина "?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Тя живее в Париж. Това ли наричате " кочина "? " 15 Яну 2023 3:07ч.
Вие по кое време последно сте били н Париж и за какъв брой време? Ами идете СЕГА и поживейте като редови парижанин 5-6 месеца, предлагам Сен Дени примерно, само че освен, може и Монмартър примерно и освен. И след това се върнете да разкажете. С ръка на сърцето.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати коректор15 Яну 2023 19:50ч.
За последно - през 1991. И тогава не е било добре. На Монмартър - почти. В Сен Дени няма да вървя. Предпочитам Cote D'Azur. Но въпреки всичко този коментатор под " фашитстска кочина, в която живееш " нямаше поради Франция. Явно. Затова се намесих.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати задунайска уфсъ с евразийски манталитет14 Яну 2023 21:23ч.
да, наподобява неприятно...но като прочетох какво става с заровен мъртвец при обикновено заравяне, и ми се отщя да загивам:-)
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ХероМустафан15 Яну 2023 11:28ч.
Можел си да проявяваш разсъдък и остроумие-браво! П.П. Нали знаеш, обаче, че не толерираме такива работи?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати CMEXXX14 Яну 2023 23:35ч.
Идиотите се множат прогресивно! на път са да завладяват света, до момента в който овцете блеят и преживят!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати 11115 Яну 2023 9:00ч.
Ваш татко е дяволът; и вие желаете да изпълнявате похотите на татко си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, тъй като в него няма истина. Кога приказва неистина, своето приказва, тъй като е измамник и татко на лъжата.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Западът или по точно15 Яну 2023 19:57ч.
Тия къде са се провъзгласили за хайлайф в действителност са сатанисти. Липсата на гроб, значи и липса наизуст. Действително тия помиари се мислят за бог.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Вече живеем в Идиотокрация!16 Яну 2023 9:39ч.
Поредното доказателство, за това, че Западната цивилизация деградира със страшна скорост... Показателно е, че едно общество е болно, когато малцинството и съответни негови дебилни представители стартират да постановат малоумните си стандарти и хрумвания на болшинството, а то от своя страна ги приема с малоумие и подправена приемливост.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023296811 Яну 202394411 Яну 202372528 Дек 2022913
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР